GOD jul och advent på Notch

Du hittar mig på Kulturens adventsmarknad 1a adventshelgen och i Önneköp 7 dec. På Notch finns det litet goda grejer att köpa med hem och - såklart - min smakrika julvego, som du beställer senast 16 dec och hämtar hos mig på Notch 23 dec

Ring mig om du har frågor angående allergener (0706-207790).

och gillar du min mat - följ mig på notchmatstudio

Rows of brown paper cups filled with yellow whipped substance, likely cheese sauce or dip.
Snow-covered entrance to a brick building with lit candle and potted plants.

Årets julbord - och lilljulaftonslåda

1a serveringen

Minitarte Jansson  (40kr)

Kimchimarinerad aubergine (45kr)

Portabello brantevik (45kr)

2a serveringen

Rostad tempeh med vitlök och kummin (40kr)

Apelsin- saffransmajonnäs (25kr)

Svart linsbiff med skogschampinjon, svarta sesamfrön, kryddpeppar och persilja (50kr)

Whiskey-rårörda lingon med pepparrot  (25kr)

Gula ekologiska ärtor, rostad rödlök, mejram, solrosfrön (50kr)

Vintersallad: grönkål, rödkål, Ingrid Marie, tranbär, vintrig vinägrett (40kr)

Picklad silverlök  (30kr)

Citron och timjanmarinerad gulbeta (40kr)

Champinjon- och linspastej med calvados, cornichonger (40kr)

Potkäs / vegansk potkäs (40kr)

Sött avslut:

Inkokta plommon, vispad mascarpone/vegansk dessertkräm, saffranskaka/vegansk kaka (60kr)

Lill-julaftonslåda (110kr):

Timjanstekt rökt tofu / black eyed beans / rödkålssallad med tranbär och apelsin / rostad spetskål / picklad kålrot / lingon-pepparrotsmajonnäs / grönkål /  rostade solrosfrön

Det prakiska

Menyn är vegansk med vegetariska inslag och kostar 500kr per person. Det går även att beställa de olika delarna separat, se priserna ovan. Lill-julaftonslådan kostar 110kr. Maten kan beställas tom den 16 dec och hämtas på plats i Susannas Kök den 23 dec kl 11-15. Instruktioner för uppvärmning medföljer.

Sånt du kan köpa på plats

kommer snart.