Laga mat med mig
Vi börjar kl 18 och brukar vara klar 21.30-22 - litet beroende på hur lång tid matlagningen tar.
Boka din plats här: susanna@notchmatstudio.se
Förutom de öppna kvällarna här nedan tar jag även emot dig och dina vänner/ditt företag eller verksamhet när det passar er. Max 6 pers - 8 om ni känner och gillar varandra. Alltid vego, schyssta smaker och gott i glaset.
Kontakta mig i så fall på susanna@notchmatstudio.se så planerar vi tillsammans
6/11 - vin &vego
Hur ska man tänka och varför funkar vissa kombinationer medan andra blir pannkaka? Vi utgår från vinet, testar viner med olika karaktär tillsammans med grundsmakerna och avslutar med att äta middag som jag har förberett.
Priset, ja det beror på vilka vinerna blir. Så det kommer vi överens om när ni är sugna på att komma hit.
4/12 - advent och jul
Advent och jul knackar på - vi utforskar julens härliga smaker och lagar vego som passar både julbord och advent och dricker litet goda grejer till.
22/1 - ramen
Hemligheten med en riktigt god ramen är buljongen. Vi kokar mitt recept från grunden och toppar med smakrik vego och - för er som vill - mina sjukt goda soja- och tepicklade ägg. Med snacks såklart och en riktigt schysst dessert. Perfekt comfort-vintermat och det kan man ju behöva så här års.
4/2 - wrapkväll
Salt, syrligt, krispigt, crunchig vego… Lär dig hemligheterna bakom mina smakrika wraps! Jag visar mina bästa knep, vi lagar, viker och äter wraps och självklart dricker vi något gott också.
8/2 fermenterat på Notch
tillbringa en söndag hos mig här på Notch och syra grönsaker - världens enklaste matlagning - mjölksyrebakterierna gör jobbet! Vi syrar kål, gör kimchi och litet annat och pratar syrning, vad man ska tänka på och vad som kan gå fel. Du får med dig burkar med goda grejer, kunskap och självförtroende att fortsätta på egen hand med dig hem. Lunch och fika ingår såklart det med. Vi börjar kl 10 och avslutar framåt eftermiddagen, runt 15.30.
26/2 - våga laga vego
Hur får man vego att smaka lika gott och mycket som ”vanlig” mat när man mest lagar köttbaserat? Eller har du kört fast i dina vanliga vegorecept och vill komma vidare? Då är detta kvällen för dig! Jag lär ut mina smartaste knep, vi lagar sjukt god vego och testar litet olika viner till.
11/3 - vin &vego
Hur ska man tänka och varför funkar vissa kombinationer medan andra blir pannkaka? Vi utgår från vinet, testar viner med olika karaktär tillsammans med grundsmakerna och avslutar med att äta middag som jag har förberett.
Priset, ja det beror på vilka vinerna blir, men litet vårligt blir det. Så det kommer vi överens om när ni är sugna på att komma hit.
Sagt av några glada matlagare:
“Vi är ett internationellt team med medlemmar från olika delar av världen och helt klart med blandade matlagningskunskaper. Susanna fångade upp oss klockrent! Alla kunde bidra och det blev gott, trevligt och roligt. En supermysig kväll helt enkelt” Trude Berg, chief brand officer Symetri
Litet praktiskt
Wrapkvällen kostar 650kr/pers - övriga tillfällen 1400kr/pers utom vinprovningen som vi sätter priset på beroende på vinerna. Är du student får du alltid 20% rabatt. Minst 3 deltagare krävs för att kursen ska genomföras. Betalning sker vid bokning eller på plats i studion. Senast 1 vecka före matlagningskvällen kan du avboka och få pengarna tillbaka.
Vill du boka eller bara veta mer? Maila mig susanna@notchmatstidio.se