Laga mat med mig

Vi börjar kl 18 och brukar vara klar 21.30-22 - litet beroende på hur lång tid matlagningen tar.

Boka din plats här: susanna@notchmatstudio.se

Förutom de öppna kvällarna här nedan tar jag även emot dig och dina vänner/ditt företag eller verksamhet när det passar er. Max 6 pers - 8 om ni känner och gillar varandra. Alltid vego, schyssta smaker och gott i glaset.

Kontakta mig i så fall på susanna@notchmatstudio.se så planerar vi tillsammans

Elegant dining table setting with wine glasses and cutlery, candlelit centerpiece for the cooking class

18/9 - wrapkväll

Salt, syrligt, krispigt, crunchig vego… Lär dig hemligheterna bakom mina smakrika wraps! Jag visar mina bästa knep, vi lagar, viker och äter wraps och självklart dricker vi något gott också.

25/9 - skördefest

Vi plockar bland allt som maxar just nu, njuter av bönor, majs, plommon, björnbär - ja kort sagt det som är perfekt moget. En riktig skördefest med smakrik vego, söt avslutning och såklart goda drycker i glasen.

9/10 - våga laga vego

Hur får man vego att smaka lika gott och mycket som ”vanlig” mat när man mest lagar köttbaserat? Eller har du kört fast i dina vanliga vegorecept och vill komma vidare? Då är detta kvällen för dig! Jag lär ut mina smartaste knep, vi lagar sjukt god vego och testar litet olika viner till.

16/10 - höstens skafferi

Äpplen, honung, svamp, betor, kål, miso, nötter, rönnbär, ja nu dignar naturen och det ska vi verkligen ta tillvara på under den här kvällen. Vi pratar smaker, texturer och lagar mustig och smakrik höst-vego! Och med härliga drycker till såklart.

6/11 - vin &vego

Hur ska man tänka och varför funkar vissa kombinationer medan andra blir pannkaka? Vi utgår från vinet, testar viner med olika karaktär tillsammans med grundsmakerna och avslutar med att äta middag som jag har förberett.

Priset, ja det beror på vilka vinerna blir. Så det kommer vi överens om när ni är sugna på att komma hit.

20/11 - ramen

Hemligheten med en riktigt god ramen är buljongen. Vi kokar mitt recept från grunden och toppar med smakrik vego och - för er som vill - mina sjukt goda soja- och tepicklade ägg. Med snacks såklart och en riktigt schysst dessert. Perfekt comfort-höstmat.

4/12 - advent och jul

Advent och jul knackar på - vi utforskar julens härliga smaker och lagar vego som passar både julbord och advent och dricker litet goda grejer till.

Sagt av några glada matlagare:

“Vi är ett internationellt team med medlemmar från olika delar av världen och helt klart med blandade matlagningskunskaper. Susanna fångade upp oss klockrent! Alla kunde bidra och det blev gott, trevligt och roligt. En supermysig kväll helt enkelt” Trude Berg, chief brand officer Symetri

Litet praktiskt

Wrapkvällen kostar 650kr/pers - övriga kvällar 1400kr/pers utom vinprovningen som vi sätter priset på beroende på vinerna. Är du student får du alltid 20% rabatt. Minst 3 deltagare krävs för att kvällen ska genomföras. Betalning sker vid bokning eller på plats i studion. Senast 1 vecka före matlagningskvällen kan du avboka och få pengarna tillbaka.

Vill du boka eller bara veta mer? Maila mig susanna@notchmatstidio.se