Glad och GOD påsk på Notch
På Notch finns det litet god påskvego att köpa med hem och - såklart - min smakrika påskvego, som du beställer senast 11 april och hämtar hos mig på Notch 16 eller 17 april (det bestämmer vi när du bokar)
Ring mig om du har frågor angående allergener (0706-207790).
och gillar du min mat - följ mig på notchmatstudio
Årets påskmat - och påsklåda
1a serveringen
Kimchimarinerad aubergine (45kr)
Portabello brantevik (45kr)
Algmarinerad tofu och morot, sesamfrön (45kr)
2a serveringen
Rostad tempeh med vitlök och kummin (40kr)
Apelsin- saffransmajonnäs (25kr)
Svart linsbiff med skogschampinjon, svarta sesamfrön, kryddpeppar och persilja (50kr)
Gula ekologiska ärtor, rostad rödlök, mejram, solrosfrön (50kr)
gröna blad(40kr)
Picklad silverlök (30kr)
Citron och timjanmarinerad gulbeta (40kr)
Champinjon- och linspastej med calvados, cornichonger (40kr)
kronärtskockdipp (30kr)
Sött avslut:
vegansk påsktårta?
Inkokta plommon, vispad mascarpone/vegansk dessertkräm, saffranskaka/vegansk kaka (60kr)
påsklåda (110kr):
Timjanstekt rökt tofu / black eyed beans / rödkålssallad med tranbär och apelsin / rostad spetskål / picklad kålrot / lingon-pepparrotsmajonnäs / grönkål / rostade solrosfrön
Det prakiska
Menyn är vegansk med vegetariska inslag och kostar 500kr per person. Det går även att beställa de olika delarna separat, se priserna ovan. Lill-julaftonslådan kostar 110kr. Maten kan beställas tom den 16 dec och hämtas på plats i Susannas Kök den 23 dec kl 11-15. Instruktioner för uppvärmning medföljer.
Sånt du kan köpa på plats
kommer snart.